Vés al contingut

Coca de poma

Agost 1, 2011
Ingredients: 
1 iogurt de llimona
3 mesures de farina
1 1/2 mesura de sucre
1 mesures d’oli
3 ous
1 sobre de llevat
1 poma
Una mica de sal
(L’envàs del iogurt serveix de mesura)
Elaboració: 
En un bol poseu el iogurt i el sucre, bateu-ho amb el batedor de mà, afegiu-hi d’un en un els uous, a continuació la farina tamisada i el sobre de llevat, afegiu-hi un pesic de sal i l’oli, i bateu-ho tot. Peleu la poma i talleu-la a daus, afegir la pasta i poseu-ho tot en un motlle (si el motlle no és de silicona s’hi ha de posar mantega), coeu-ho al forn a 180º entre 20 i 30 minuts. Per saber si està a punt punxeu la coca amb un escuradents: ha de sortir sec, en cas contrari s’ha de deixar coure uns minuts més.
font
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: