Vés al contingut

Es temps de cireres

Mai 9, 2014

Les temperatures altes d’aquests dies han fet madurar les cireres ràpidament.

CireresEsteve

L’arribada de l’estiu ens portarà les primeres cireres de temporada, dolces, madures i ecològiques, collides als pagesos de casa nostra. Són riques en fructosa, fibra, vitamines C i A, potassi, calci i antioxidants. Webs especialitzats també les recomanen perquè aporten molt d’àcid fòlic, fonamental per ser impulsor de la producció de cèl·lules sanguínies. Un grapat de cireres proporcionen uns 50 micrograms d’àcid fòlic. Les podem consumir directament ben netes, o bé en forma de batuts, cremes, en forma de compota o barrejades amb suc de taronja.cireres

La cirera és un gran ingredient per a un gran nombre de receptes.

Gaspatxo de cireres

Melmelada de cireres

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: