Vés al contingut

Melmelada de Cireres

Mai 28, 2014

DSCF0199

Ara es temps de cireres, si sou un dels afortunats que teniu arbres fruiters amb un excés de producció (o us les regalen) i no doneu a l’abast en menjar-les, podeu recorre a fer melmelada, un pot de melmelada també pot ser un excel·lent regal a un amic, familiar, veí, segur que us estaran eternament agraïts.

Ingredients:

1 kg de cireres.

250 g de sucre.

1 branca de canyella.

1 copa de licor (vermut, orujo blanc, o cointreau).

Elaboració:

Traieu els pinyols de les cireres i deixeu-les reposar dins d’una una cassola durant uns minuts perquè deixin anar el suc, Afegiu-hi la canyella, el sucre, el licor, removeu bé i deixe-ho coure fins que les cireres quedin toves (aproximadament uns 20 minuts).

Tasteu la melmelada perquè estigui al punt de dolça i si la preferiu més fina, bateu-la una mica.

Deixeu-la  refredar, envaseu-la en pots de vidre, tapeu-los bé i guardeu-los al frigorífic. Procureu que els pots quedin ben plens, sense aire dins, encara que no calgui coure’ls al bany maria.

Si opteu per un licor fort tipus aiguardent, teniu en compte la quantitat si també han de consumir-la els menuts.cherries

Propietats de les cireres

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: