Remenat d’ous, espàrrecs boscans i alls tendres
Mai 1, 2015
Ingredients per a quatre persones:
Un bon mànec d’espàrrecs boscans.
Un mànec d’alls tendres.
Quatre ous.
Quatre talls de cansalada Iberica.
Nyora rallada (la Carmencita).
Pebre molt de Jamaica o pebre negre.
Sal.
Elaboració:
Talleu a trossets la part tendre dels espàrrecs, renteu, netegeu els alls tendres i talleu-los a rodelles, la cansalada també a trossets. En un paella poseu la cansalada, no hi poseu oli ja que soltarà el seu greix, quant estigui a mig fer afegiu els alls tendres, seguidament els espàrrecs, afegiu un polsim de nyora rallada, salpebreu i tapeu, de tant en tant aneu donant-li tombs, quant siguin cuits els espàrrecs afegiu els ous i saleu-los lleugerament, feu el remenat, els ous han de quedar sucosos.
No comments yet