Vés al contingut

Crema de Carbassa

Juliol 13, 2016

CremaCarbassaBR

Ingredients per a quatre persones:

500g de carbassa.

2 escal·lònies (o ceba).

1 patata.

Gingebre en pols.

Pebre negre.

Sal.

Oli d’oliva Verge.

Elaboració:

Peleu la carbassa i talleu-la a trossos, també la patata i les escal·lònies, poseu-ho tot en una olla i cobriu d’aigua, afegiu un raig d’oli, el gingebre, el pebre i la sal, porteu a ebullició i deixeu coure 30 minuts, tritureu i serviu, es pot servir calent, tebi o fred.

Font: receptesmaica

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: