Vés al contingut

Gaspatxo de cireres

Agost 2, 2016

Ingredients per a 4 persones:

– 8 tomàquets madurs

– 1/2 ceba tendra

– 1/2 pebrot verd petit

– 1 llesca de pa sec

– 1/4 de gra d’all

– 4 cullerades d’oli d’oliva

– 1/2 cullerada de vinagre de Xerès

– 200 gr de cireres despinyolades

– festucs

– sal

Preparació:

Triturar tots els tomàquets, les cireres, la ceba, el pebrot, l’all i el pa. Quan sigui fi, afegir l’oli, la sal i el vinagre. Passar pel passapurés.

Servir-lo fresquet i esporvorejar-hi uns festucs o formatge ratllat, o afegir unes boletes de mozzarella.

font

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: