Vés al contingut

Comença la temporada de calçots!

Novembre 23, 2022

Calçots

Prepara’t per menjar Calçots!

calçots-1Ja es temps de calçots, de collita pròpia, de l’hort a casa teva.

calcotsPer fi ha arribat el moment: Gastronomia, sensacions, tradició, bona companyia… Res no es pot comparar a una bona calçotada. Qui no n’hagi fet mai cap, no sap què s’està perdent.

La calçotada és un àpat comunitari que ha esdevingut la manera més tradicional de menjar els calçots, amb fortes connotacions de festa i trobada.

El primer plat del menú típic de calçotada són els calçots (normalment entre 10 i 20 per persona), la salsa típica que els acompanya, és la salvitxada o bé la salsa de calçots. Després se sol menjar carn a la brasa amb torrades, acompanyada de vi negre o cava. (que també pots trobar a casa nostra).

Els calçots se serveixen tal com surten de la graella i cal pelar-los i sucar-los a la salsa, és habitual posar-se un pitet per evitar tacar-se la roba.

calçots_1

Recorda els nostres calçots son de collita pròpia, de l’hort a casa teva.

VendaProximitat

Calçots-1Els Germans Esteve hem heretat dels nostres pares la tradició de cultivar la terra amb cura i estimació. La nostra terra i el seu privilegiat clima ens correspon aquesta dedicació donant-nos el seu fruit únic com són els nostres productes 100% de Secà.

Treballem dia a dia per oferir-vos unes fruites, verdures i uns productes acabats de collir d’altíssima qualitat, amb el gust, el color i la textura úniques. Us portem el producte directament del camp a la vostra taula perquè el podeu assaborir amb totes les seves qualitats naturals.

Sempre treballant per a tu … per la QUALITAT A LA TAULA, a la teva taula !

Venda directa a botigues, bars, restaurants i particulars. Venda directa del productor al consumidor. Productes amb un gust diferent, com el d’abans!!!

Horari d’hivern: 
Dilluns, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00 h.
 Diumenges de 9:30 a 14:00 h.

Adreça: 
Carrer nou, 9
 – 08793 Cantallops (Avinyonet del Penedès).

Tels: 93 897 01 31 – 696 119 291 – 619 141 903

estevellarg

No comments yet

Deixa un comentari