Vés al contingut

Copa freda amb préssecs d’Ordal

Agost 12, 2023

copa-pressecIngredients per unes 5 o 6 copes

4 préssecs d’Ordal ben madurs

• 2 iogurts naturals

• 2 cullerades ben plenes de sucre

Preparació

En un bol s’hi tiren els préssecs pelats, sense el pinyol i a trossos, també els iogurts i el sucre, es tritura amb la batedora i es posa a la nevera. De sucre se’n hi pot posar més o menys, dependrà de la dolçor dels préssecs o de lo llaminers que sigueu.

Si es posa aproximadament tres hores al congelador queda com un sorbet. Ho remeu bé hi ho serviu en copes de boca ampla.

Hi a l’hivern agafem un pot gran de préssec en almívar, tallem els trossos en trossets més petits i els posem al bol, també tot l’almívar i en aquest cas quatre iogurts naturals, no si te que posar sucre ja que amb l’almívar ni ha prou, en surten unes 8 copes.

*L’estona de congelador dependrà de la temperatura. També es pot deixar gelar bé i servir-lo en forma de boles o bé si està ben gelat i volem servir-lo com un sorbet el traiem de la nevera una estona abans de servir-lo, potser una hora, també dependrà de la temperatura ambient.

Recepta gentilesa de Sopadefarigola

No comments yet

Deixa un comentari